Salarii uriaşe de până în 57.000 de euro. Vezi aici oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru salarii cuprinse între 50.000  şi 57.000 de euro pe an, sălăjenii  aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot opta să muncească legal în străinătate.  Doi angajatori norvegieni oferă în această perioadă locuri de muncă adresate doctoranzilor în telecomunicaţii şi bucătarilor sushi.

Ceragon Networks  -Nera Networks AS, o companie tehnologică internaţională ce activează în cadrul industriei de telecomunicatii pune la dipoziţia sălăjenilor interesaţi, un  loc de muncă adresat doctoranzilor  în telecomunicaţii. Salariul oferit de angajator este de 50.000 de euro brut pe an iar  cerinţele locului de muncă  impun: cunoaşterea limbii engleze, capacitatea de transmitere şi aspecte de întârziere, de semnalizare şi de routare în reţele cu link-uri wireless. Durata contractului de muncă este pe o perioadă nedeterminată iar valabilitatea ofertei este activă până în data de 5 ianuarie 2012. Cei interesaţi se pot adresa consilierului Eures, Lucian Sabaduş, din cadrul AJOFM Sălaj sau pot trimite o scrisoare de intenţie şi un CV pe adresa: cissel.mikalsen@ceragon.com. De asemenea pentru mai multe informaţii se poate accesa website-ul: www.visittrondheim.com

Bucătar sushi

Angajatorul Manpower AS din localitatea  Kristiansand din Norvegia pune la dispoziţie, pentru o perioadă nedeterminată, un  job adresat bucătarilor  sushi. Salariul oferit este de 57.600 de euro brut pe an, iar printre cerinţele acestui loc de muncă se numără: limba engleză, o limbă scandinavă sau  cunoaşterea limbii japoneze, minim trei ani experienţă în prepararea produselor sushi şi studiile de specialitate. Durata contractului de muncă  este pentru o perioadă nedeterminată iar termenul limită de aplicare este până la data de 15 ianuarie 2012. Cei interesaţi pot obţine detalii de la consilierul AJOFM Sălaj  sau de asemenea  pot  trimite scrisoarea de intenţie şi CV pe adresa steinar.Instefjord@manpower.no.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite