Sălajul stă bine la încasările obligaţiilor fiscale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălajul se plasează pe locul nouă pe ţară într-un clasament privind gradul de realizare a programului de încasări a obligaţiilor fiscale.

Potrivit informaţiilor prezentate în cadrul Colegiului Prefectural de directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Sălaj, Laurenţiu Butiri, în primul semestru al anului 2011, s-au colectat aproape 230 milioane de lei, reprezentând 105,72 la sută din programul stabilit de Ministerul Finanţelor Publice, depăşindu-se prognoza cu 5,72 la sută.
De asemenea, gradul de conformare voluntară la plata obligaţiilor fiscale (sume achitate la termen de către contribuabili din proprie iniţiativă) a fost, în primul semestru, 77,26 la sută.

La 30 iunie, la nivelul DGFP Sălaj s-au înregistrat obligaţii restante la bugetul statului în sumă de peste 55 milioane lei.
Sălăjenii restanţi au de plătit TVA în valoare de 13,4 milioane lei, impozit pe profit de 3,5 milioane, impozit pe venit de 655.153 lei, impozite şi taxe aferente veniturilor salariale de 541.498 lei şi amenzi şi confiscări în valoare de 313.664 lei.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite