Sălajul este vicecampion naţional la educaţie rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul reprezentativ al judeţului a obţinut astăzi premiul II  la faza naţională a Concursului "Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă", desfăşurat în Satu Mare. Elevii din Sălaj şi-au adjudecat şi trei premii individuale, la probele de arbitraj, parc - şcoală şi teorie

Echipajul de educaţie rutieră al Sălajului s-a clasat pe locul II în clasamentul general al etapei naţionale a Concursului „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă“, încheiată astăzi la Satu Mare. După cum ne-a declarat coordonatoarea echipajului, învăţătoarea Lucreţia Puşcaş, elevii din Sălaj au obţinut şi trei premii individuale. Este vorba despre premiul I la proba de arbitraj, ce a revenit Paulei Oltean de la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, premiu II la proba de parc – şcoală, pentru Bianca Druţă, de la Şcoala „Horea” din Şimleu, şi premiul III la teorie pentru Paul Ghiurca, de la Colegiul „Silvania”. Din echipaj a făcut parte şi Cristian Cristuţiu, de la Şcoala "Horea".


Este primul an în care la faza naţională a concursului participă echipaje judeţene fomate din elevi din mai multe şcoli şi este şi prima ediţie la care sunt admişi şi elevi de liceu. Sălajul, prin Lucreţia Puşcaş, are tradiţia în participarea cu succes la acest gen de concursuri, în 2008 echipajul de la Liceul Sportiv "Avram Iancu" Zalău, condus de ea, reuşind chiar să câştige locul I pe ţară.

Citeşte şi Argeş, Sălaj şi Harghita au cei mai harnici elevi la educaţie rutieră

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite