Sălaj: La furat în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii a două furturi sunt cercetaţi de poliţiştii sălăjeni şi riscă să stea ani buni după gratii, deşi prejudiciul, în ambele cazuri nu este important. De remarcat că hoţii au acţionat fără nici un fel de jenă, înainte de lăsarea întunericului.       

Ieri, în jurul orei 11.00,  agenţii de siguranţă publică din cadrul  Poliţiei oraşului Jibou, împreună cu lucrători de la Poliţia Comunitară au prins în flagrant trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, în timp ce sustrăgeau un şasiu de remorcă din incinta  unei societăţi comerciale din localitate.

“Poliţiştii continuă cercetările  cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, ne-a declarat Nadia Şerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

 La Meseşenii de Jos, poliţiştii din localitate o cercetează tot pentru comiterea infracţiunii de furt, pe L. Marcela de 36 ani.
Femeia  a fost surprinsă de poliţişti ieri, în jurul orei 19.00, după ce a sustras  alimente şi alte bunuri, în valoare de 100 lei, din locuinţa unui consătean.

În ambele cazuri, autorii riscă să primească pedepse cu închisoarea de minimum un an.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite