În Sălaj se construiesc tot mai puţine case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În luna ianuarie au fost eliberate 19  autorizaţii
În luna ianuarie au fost eliberate 19 autorizaţii

Sălăjenii construiesc din ce în ce mai puţin. Cel puţin aşa indică datele Direcţiei Judeţene de Statistică Sălaj. Numai în cursul lunii ianuarie al acestui an numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale, case de locuit, a scăzut cu 20,8 la sută faţă de luna ianuarie a anului 2011.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Judeţene de Statistică Sălaj, în luna ianuarie 2012 s-au eliberat 19 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, din care cinci în mediul urban şi 14 în mediul rural în scădere cu 20,8 la sută faţă de luna ianuarie a anului precedent când au fost eliberate 24 de autorizaţii, şapte în mediul urban şi 17 în mediul rural. Conform aceleaşi surse în luna ianuarie 2012, toate autorizaţiile eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale din mediul urban au fost în Municipiul Zalău. Autorizaţiile eliberate în mediul rural reprezintă  73,7 la sută din autorizaţiile pe total judeţ.
Cele mai multe autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale au fost eliberate de către Consiliul Local al Municipiului Zalău – cinci autorizaţii şi Consiliul Local al comunei Bălan – trei  autorizaţii.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite