Sălaj: Weekend cu patru accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru accidente rutiere au avut loc în acest sfârşit de săptămână, unul în Cizer, al doilea în comuna Gâlgău, al treilea între Peceiu şi Bănişor şi al patrulea în Ciumărna. O persoană a fost rănită grav, iar şase au suferit leziuni uşoare.

Vineri seara, ora 23,30, pe DJ 108 G, în localitatea Cizer, Ş, Bogdan, 22 ani, din Meseşeni de Jos, conducea un autoturism marca Mitsubishi Pajero când, datorită neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu o căruţă încărcată cu material lemnos şi nesemnalizată corespunzător. În urma impactului, căruţaşul de 41 ani a fost rănit uşor.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, orele 00,15, pe DN 1C, între localităţile Gura Vlădesei şi Căpâlna, comuna Gâlgău, C. H. Cristian, de 31 ani, din Baia Sprie, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (drum în lucru, semnalizat corespunzător), a intrat pe contrasens şi a lovit balizele de semnalizare a unui podeţ aflat în lucru. Autoturismul a fost avariat, iar pasagerele de pe locul din dreapta faţă şi spate au suferit leziuni uşoare.


Trei ore mai târziu, pe DJ 191E, între localităţile Peceiu şi Bănişor, B. Gyorgy, din Horoatul Crasnei, se afla la volanul autoturismului proprietate personală, dar, datorită unei defecţiuni survenite la sistemul de rulare, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Doi pasageri au fost răniţi uşor. Conducătorul auto purta centura de siguranţă, dar pasagerii nu o cuplaseră.


Vineri seara, ora 23.50, în localitatea Ciumărna, B. Marius, 29 ani, din Ciumărna, în timp ce conducea un autoturism proprietatea unei alte persoane, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed şi a derapat, lovindu-se de un gard de beton. În urma impactului, două pasagere, în vârstă 14, respectiv 15 ani, au fost accidentat grav, iar o alta, tot de 14 ani, a suferit leziuni uşoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite