Sălaj: Treziţi din somn de „mascaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins şi în comunitatea de rromi din Păuşa
Mascaţii au descins şi în comunitatea de rromi din Păuşa

Şase sălăjeni condamnaţi la închisoare au fost săltaţi, ieri dimineaţă, de mascaţi. Cei şase infractori se ascundeau de poliţie, dar de ieri au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale ajutaţi de colegii Serviciului de Protecţie şi Intervenţie Rapidă  şi de şefii de post din trei comune au prins ieri şase sălăjeni care se ascundeau de organele legii, având fiecare condamnări definitive la pedepse cu închisoarea.

Prima descindere a mascaţilor a avut loc în satul Lupoia, comuna Creaca, de unde au săltat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, care au primit de la Judecătoria Marghita câte trei ani de închisoare pentru furt calificat.

Nici comunitatea de rromi din Păuşa, comuna Românaşi nu au scăpat de vizita mascaţilor. „Poliţiştii au ridicat de aici două persoane, de 19 şi 21 de ani, care aveau sentinţe definitive tot pentru furt calificat. Cei doi urmează să stea în puşcărie cinci ani şi şase luni şi 6 ani şi şase luni, în cazul celui de-al doilea”, explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Ultimul condamnat prins de poliţişti a fost un bărbat din Deja, care va sta un an de zile după gratii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite