Sălaj: Traficanţii de ţigări rămân în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat din casele şi maşinile traficanţilor mai mult de 127.000 de pachete de ţigări
Poliţiştii au confiscat din casele şi maşinile traficanţilor mai mult de 127.000 de pachete de ţigări

Cele şapte persoane reţinute în cazul traficului cu ţigări în valoare de peste 1,2 milioane de lei vor fi judecate în stare de libertate. Traficanţii au însă interdicţia de a părăsi localitatea şi trebuie să se prezinte, periodic, la secţia de poliţie din localitatea de domiciliu.

Judecătoria Jibou a decis, ieri seară,  ca traficanţii de ţigări, reţinuţi miercuri dimineaţa, să fie judecaţi în stare de libertate, dar sub control judiciar.

Fraţii Ploscar – Nelu, Marius şi Alin -, toţi din Someş Odorhei, judeţul Sălaj şi zălăuanca Andrada Potoacă, Szabo Szilard din Bogdand şi Kiss Tamas, din Ser, ambele localităţi din judeţul Satu Mare, precum şi Ovidiu Augustin, Remetea Chioarului (Maramureş), vor trebui să se prezinte ori de câte ori vor fi chemaţi la secţia de poliţie şi au interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Şapte contrabandişti de ţigări, dintre care patru din Sălaj, au fost reţinuţi miercuri dimineaţa şi au fost trimişi în instanţă cu propunere de arestare preventivă. „Mascaţii“ au descins ieri în 23 de locuinţe din judeţele Sălaj, Satu Mare şi Maramureş, iar în urma percheziţiilor au confiscat mai mult de 127.000 de pachete de ţigări.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite