Sălaj: Sfârşit de săptămână cu ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
78 dintre pacienţi au avut nevoie de spitalizare
78 dintre pacienţi au avut nevoie de spitalizare

Sfârşitul săptămânii trecute n-a fost unui prea grozav pentru mai bine de 300 de sălăjeni, care au ajuns în cele trei zile de weekend la Unitatea de Primire a Urgenţelor, cu diverse afecţiuni.

Nu mai puţin de 316 sălăjeni, cu 44 mai mulţi decât în urmă cu o săptămână, au ajuns în acest weekend pe mâna medicilor Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Cei mai mulţi care au avut nevoie de doctor în weekend au fost victimele accidentelor cotidiene, 79 (mai mult cu 13 ) ajungând la Urgenţe cu plăgi, traumatisme, fracturi şi alte consecinţe ale acestor accidente. A crescut şi numărul victimelor accidentelor rutiere, şapte (faţă d epatru săptămâna trecută), precum şi cel al bătăuşilor sau victimelor acestora, cinci (cu unu mai mult decât săptămâna trecută).

Şi numărul cazurilor de afecţiuni digestive a fost mai mare în aceste zile, 20 (cu şase mai mult). La fel şi el al bronşitelor (19 - cu 11 mai mult) şi al cazurilor de hipertensiune arterială (18, cu patru mai mult decât în weekend-ul precedent).

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite