Sălaj: Se mai caută economişti şi ingineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comparaţie cu alte săptămâni, în momentul de faţă absolvenţii de studii superioare par să aibă mai mare căutare pe piaţa forţei de muncă din Sălaj. Cei mai doriţi dintre licenţiaţi sunt inginerii şi economiştii.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în această săptămână o ofertă mai bogată pentru absolvenţii de studii superioare: 10 posturi. Potrivit datelor centralizate azi, angajatorii se află în căutarea a 6 ingineri (electronist, industrie alimentară şi construcţii civile, industriale şi agricole), 3 economişti (contabil, specialist marketing) şi a unui consilier juridic.

Absolvenţii de facultate mai ai o şansă în domeniul asigurărilor, unde concurează cu studiile medii pentru10 posturi de agent de asigurare, ori ca tehnician laborant de analize pentru produse alimentare (două locuri, de asemenea sunt acceptate şi studiile medii de specialitate).

Astăzi sunt disponibile în Sălaj 207 locuri de muncă, în total. Ca de obicei, majoritatea cererilor sunt pentru domeniul confecţiilor (115). În ramura serviciilor sunt vacante 54 de joburi, în construcţii 19, 17 în industria alimentară şi două  în comerţ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite