Sălaj: Şapte trupe de umor se confruntă la „Cucuruz, mălai de toamnă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Casa Orăşenească de Cultură din Jibou începe, de astăzi, de la ora 17.00, cea de-a cincea ediţie a Festivalului Naţional de Umor Popular „Cucuruz, mălai de toamnă“. Şapte trupe de umor din întreaga ţară vor participa la competiţia unoristică din Jibou.

Festivalul se desfăşoară sub forma unui concurs cu public, în care spectatorii sunt invitaţi să asiste la o confruntare umoristică între şapte trupe din diferite localităţi din ţară, plus încă patru interpreţi individuali. Este vorba despre formaţii reprezentând Academia de Poliţie Bucureşti, Cercul Militar Iaşi, Grupul „Ridendo“ al Casei de cultură a Sindicatelor Bistriţa, „Teatrul Nescris“ din localitatea Şanţ, judeţul Bistriţa Năsăud, Căminul Cultural Macea, judeţul Arad, Casa de Cultură Găeşti şi „Şcoala Micilor Vedete“ din Târgovişte.

Mâine, de la ora 18.00, va avea loc Gala Laureaţilor, unde vor fi premiate cele mai valoroase evoluţii. Aprecierea concurenţilor va fi făcută de un juriu prezidat de Cornel Udrea. Un moment special al galei va fi reprezentat de un recital umoristic susţinut de cunoscutul actor Dorel Vişan.

Festivalul este organizat de Centrul Creaţiei Populare Sălaj, Primăria Oraşului Jibou şi Casa de Cultură din localitate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite