Sălaj: S-au crezut pe circuitul de formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

23 de şoferi au rămas fără permis în ultima săptămână, prinşi fiind de poliţiştii de la rutieră cu diferite abateri de la lege. Şase dintre ei au dat peste cap aparatele radar, după ce au condus cu viteze mai mari cu peste 50 de kilometri pe oră decât limita legală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, dintre cei 23 de şofri rămaşi fără permis, şapte şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru că au fost prinşi de poliţişti la volan cu alool "la bord". Alţi şase au călcat atât de tare pedala de acceleraţie, încât aparatele radar i-au înregistrat cu viteze mai mari cu cel puţin 50 de kilometri pe oră decât limita legală. Fără permis au rămas şi şapte şoferi care au depăşit neregulamentar şi trei care nu au acordat prioritate de trcere celor în drept.

De asemenea, au fost reţinute şi opt certificate de înmatriculare pentru conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice, inspecţie tehnică periodică expirată sau lipsa poliţei de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite