Sălaj: Prinşi cu marfă de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat şi 300 de pachete de ţigări
Poliţiştii au confiscat şi 300 de pachete de ţigări

Aproximativ 300 de pachete de ţigări şi mai multe produse alimentare au fost confiscate de poliţiştii sălăjeni, în cursul zilei de ieri, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a comerţului ilegal cu produse accizabile. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală.

Miercuri, între orele 09.30-11.30, poliţiştii şimleuani au efectuat o percheziţie domiciliară la domiciliul unui bărbat de 49 ani, din localitatea Halmăşd, de unde au ridicat 149 pachete de ţigări de provenienţă străină, pentru care nu avea documente legale care să ateste provenienţa mărfii.

La aceeaşi oră poliţiştii Postului de Poliţie Pericei cu sprijinul poliţiştilor şimleuani au descins la alte două locuinţe din localitate, respectiv la locuinţa lui T.G. de 31 ani şi I.K. de 38 ani, ambii din localitatea Pericei, de unde au confiscat 151 pachete de ţigări de provenienţă străină, 30 kg zahăr, 40 kg făină şi 288 flacoane a 2 litri cu apă minerală, pentru care nu aveau documente legale de provenienţă.

“Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi acum de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite