Sălaj: Pensionarii se vor întrece la pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii sălăjeni vor putea participa la un concurs de pescuit organizat special pentru ei. Concursul va avea loc în data de 3 august.


Pensionarii amatori de pescuit vor avea ocazia să câştige premii şi diplome participând la un concurs organizat special pentru ei de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Sălaj, Asociaţia Judeţeană pentru Vânătoare şi Pescuit  Sportiv (AJVPS) Sălaj, cu sprijinul Prefecturii şi Consiliului Judeţean Sălaj.
Directorul CARP, Ioan Ivaşcău, spune că i-a venit ideea atunci cânt a observat că majoritatea celor aflaţi „pe baltă” sunt pensionari şi s-a gândit că un concurs ar putea fi un mijloc bun de distracţie pentru ei. Astfel încât, în 3 august se va desfăşura concursul, pe barajul de la Vârşolţ. „Dacă totul va merge bine, vom continua în fiecare an, şi aceasta va deveni prima ediţie”, precizează Ivaşcău.
Câştigătorii vor primii premii constând în unelte pentru pescuit şi diplome. Înscrierile se fac la secretariatul CARP, până în data de 29 iulie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite