Sălaj: Parteneriate pentru dezvoltarea resurselor umane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Sălaj se vor desfăşura până în 2013 patru proiecte pentru dezvoltarea resurselor umane, finanţate din fonduri europene. Trei sunt derulate de firme private, una de o instituţie de învăţământ, toate în parteneriat cu AJOFM.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj este implicat în patru parteneriate pentru derularea unor proiecte prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Un singur proiect începe din 2010. Proiectul Grupului Şcolar „Mihai Viteazul“ Zalău urmăreşte să-i deprindă pe liceeni cu legislaţia privind actele de studiu şi se va finaliza în 2012.

Celelalte trei proiecte sunt implementate de societăţi comerciale şi se adresează şomerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

„Şomerii de azi - profesioniştii de mâine“, derulat în perioada 2011-2013 de către Formarom SRL, are drept grup ţintă 300 de persoane. În acelaşi timp „O şansă pentru viitorul tău“ al RSC Consulting are ca obiectiv facilitarea accesului pe piaţa muncii, din judeţele Cluj şi Sălaj, pentru 420 de persoane.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite