Sălaj: Mâine nimeni nu fumează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine este Ziua Naţională fără Tutun
Mâine este Ziua Naţională fără Tutun

Mâine este Ziua Naţională  fără Tutun, marcată în fiecare an în a treia zi de joi din luna noiembrie. Tema din 2010 a acestei zile speciale este „Protejaţi copiii : nu-i lăsaţi să respire fumul dumneavoastră ! ”.

Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Sălaj, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Direcţia de Sănătate Publică şi Crucea Roşie organizează săptămâna aceasta activităţi menite să sensibililizeze populaţia  cu privire la riscurile generate de consumul de tutun, practicile companiilor producătoare de tutun, demersurile forurilor internaţionale privind lupta împotriva răspândirii bolilor asociate consumului de tutun, precum şi cu privire la dreptul fiecăruia dintre noi de a trăi sănătos.
Tema propusă pentru Ziua Naţională fără Tutun din acest an este  „Protejaţi copiii : nu-i lăsaţi să respire fumul dumneavoastră ! ” , ştiut fiind faptul că fumatul părinţilor expune membrii familiei (copiii în special) la o serie întreagă de urmări extrem de periculoase.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite