Sălaj: Jandarmii voleibalişti se bat pentru titlul de campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii sălăjeni sunt abonaţi la câştigarea medaliilor, iar în ultimii trei ani au fost de două ori vicecampioni, iar anul trecut campioni naţionali.  Performanţele lor au fost recunoscute şi la Bucureşti, iar zilele trecute au primit o diplomă de excelenţă pentru promovarea sportului în cadrul MAI.

Echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj va participa, în perioada 20 – 26 iunie, la etapa finală a Campionatului de Volei al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) ce se va desfăşura în municipiul Slatina.

„Anul trecut, această competiţie s-a desfăsurat în municipiul Zalău, iar echipa jandarmilor sălăjeni a câstigat locul I, performanţă pe care ne-o dorim şi anul acesta”, ne-a declarat căpitanul Cristian Bolfă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj.  Jandarmii sălăjeni sunt recunoscuţi la nivel naţional pentru performaţele echipei de volei.

La primele două ediţii ale campionatului pe minister, Sălajul s-a clasat pe locul II, iar anul trecut, au obţinut primul loc.

De altfel, zilele trecute, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a primit o diplomă de excelenţă din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru promovarea şi sprijinul dezvoltării mişcării sportive în cadrul ministerului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite