Sălaj: Încă 68 de dosare aprobate pentru "Casa Verde". Vezi aici dacă esti pe lista beneficiarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Fondului de Mediu a aprobat ieri încă 68 dintre dosarele depuse de sălăjeni pentru finanţări în cadrului Programului „Casa Verde”.

Numărul persoanelor din Sălaj care pot să-şi monteze, astfel, cu bani de la Fondul de Mediu, panouri solare sau centrale ecologice ajunge astfel la 233, după ce în primele două etape de analiză a dosarelor depuse au mai fost aprobate 165.Din dosarele evaluate, au fost respinse 17, trei în prima etapă, unu în a doua şi 13 acum.

Potrivit datelor primite de la Dana Noje, purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sălaj, numărul total al sălăjenilor care au depus dosare pentru „Casa Verde” este de 339, iar valoarea fondurilor alocate judeţului, după două suplimentări succesive, este de 4 milioane de lei. În acest moment mai sunt disponbili încă 62.000 de lei, adică suma aferentă pentru aproximativ zece dosare.

Cine nu semnează contractele la timp pierde finanţarea

Cei 68 de sălăjeni ale căror dosare au fost admise au termen până în 11 februarie să se prezinte la Agenţia pentru Protecţia Mediului pentru a semna contractele de finanţare. În caz contrar, se consideră că au renunţat la proiect şi pierd finanţarea. Până în acest moment, în judeţ s-au înregistrat trei astfel de cazuri - persoane cărora li s-a aprobat dosarul în prima etapă şi care nu s-au prezentat în termenul stabilit (până în 4 decembrie) pentru semnarea contractului. Sălăjenii din etapa a doua pot semna aceste contracte până în 7 ianuarie.

Vezi aici lista dosarelor aprobate

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite