Sălaj: Finanţele au ieşit din grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finanţiştii au blocat ieri activitatea instituţiei
Finanţiştii au blocat ieri activitatea instituţiei

Lucrătorii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sălaj, aflaţi ieri în grevă, au renunţat la protest, după ce conducerea ministerului de resort le-a promis stimulentele cerute.

Finanţiştii sălăjeni au reluat în această dimineaţă lucru, după ce ieri după-amiază ministrul Gheorghe Ialomiţianu a promis că vor fi acordate în continuare stimulente angajaţilor din domeniu, inclusiv din urmă, pe lunile august şi septembrie.


Liderul sindical al lucrătorilor din Finanţele săjăjene, Ioan Souca, este convins că lucrurile se vor rezolva în favoarea angajaţilor. „Trebuie să se rezolve, pentru că dacă nu, este durere. Noi (n.r.: sindicaliştii din Finanţe) aveam, oricum, programată o întâlnire luni la Bucureşti pentru a stabili detaliile unei greve generale de două săptămâni în întreg sistemul de Finanţe. Vă daţi seama ce-ar însemna asta“, precizeaz liderul sindical.


El spune că, în urma protestului din ultimele zile, lucrătorii din finanţe vor primi din urmă stimulentele pe ultimele două luni, iar începând cu luna octombrie acestea vor fi introduse în salariu, ca o medie stabilită pentru fiecare categorie de personal în parte.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite