Sălaj: Colinde şi distracţie la Bobota

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe scena din Bobota va cânta şi binecunoscuta Alexandra Chira.
Pe scena din Bobota va cânta şi binecunoscuta Alexandra Chira.

Locuitorii din Bobota se vor putea bucura, astăzi, de o după amiază cu muzică populară şi dansuri tradiţionale. Printre invitaţi se numără Alexandra Chira şi surorile Chiş.

Bobotanii din toate colţurile ţării sunt aşteptaţi de Crăciun în satul natal, pentru că Primăria, Şcoala Gimnazială şi Parohia Ortodoxă Bobota le pregăteşte o mare surpriză. Duminică, în cea de-a doua zi de Crăciun, ei vor fi invitaţi cu toţii, alături de părinţi şi de toţi cei dragi, la Căminul Cultural, unde va avea loc, de la ora 15.30, un spectacol artistic, urmat de o oră rezervată revederilor şi depănărilor de amintiri, la un pahar de vin de casă. Seara se va încheia ca pe vemuri, cu o seară de dans, ce va îmbina muzica tradiţională cu cea modernă.

Concert de muzică populară

Potrivit preotului paroh Lucian Boloş, la sărbătoarea bobotanilor vor veni şi membrii Ansamblului artistic al Asociaţiei „Palisada”, din localitatea Cuzap, judeţul Bihor, un grup de colindători din localitatea Solomon, condus de preotul Ioan Albert, originar din Bobota, surorile Lavinia şi Ioana Chiş din Cerişa, interprete de muzică populară, fraţii Alexandra şi Alexandru Chira din Plopiş, Rodica Pop Seling, Nicu şi Mădălina Pop (ultimii trei originari tot din Bobota). În spectacolul ce va deschide sărbătoarea vor susţine un program artistic şi elevii Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Şincai” din localitate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite