Sălaj: Colecta PET-uri, dar şi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Colectorul" de PET-uri riscă acum ani grei de închisoare
"Colectorul" de PET-uri riscă acum ani grei de închisoare

Poliţiştii din Şimleu au prins un hoţ din Târgu Mureş, care intra în casele oamenilor sub pretextul că ar vrea să colecteze recipiente pentru ulei. Profitând de neatenţia proprietarilor, bărbatul din Târgu Mureş fura bani şi bunuri aflate la vedere.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a  fost identificat autorul a patru furturi, comise în perioada iulie-septembrie 2010. 

„Sub pretextul că a fost trimis de către unul din membrii familiei, cu scopul de a solicita recipiente pentru ulei comestibil, pe care l-ar distribui sub formă de ajutoare, a profitat de neatenţia proprietarilor, sustrăgând de la patru persoane bani, bunuri în valoare de 2600 lei. Prejudiciul nu a fost recuperat”, explică Mariana Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Bărbatul din Târgu Mureş a fost depus în arestul IPJ Sălaj, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 „Cu această ocazie informăm cetăţenii să fie precauţi în privinţa persoanelor necunoscute, să verifice cele prezentate de acestea, să nu le invite în locuinţă şi să nu discute despre bunurile ori sumele de bani pe care le deţin”, mai spune Mariana Cristea.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite