Sălaj: Când doi se ciocnesc, al treilea ajunge la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O confruntare dintre un Logan şi un moped, soldată cu ciocnirea celor două, a dus la accidentarea gravă a unui tânăr care nu era nici la volanul autoturismului, nici la ghidonul mopedului.

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, în localitatea Solona, când Valeria P., o şoferiţă de 38 de ani din Văleni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală marca Dacia Logan, din direcţia Solona –Testioara, a pătruns pe contrasens, în coliziune cu un moped condus de un bărbat de 34 ani, din Văleni, comuna Cristolţ. Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, mopedistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Principala victimă în urma impactului nu a fost nici şoferiţa imprudentă, nici mopedistul "afumat", ci un alt bărbat, de 37 de ani, din Văleni, care se afla şi el pe moped. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, bărbatul a fost adus politraumatisme plus o fractură a ambelor oase ale gambei stângi, aflându-se şi acum internat în unitate. Conducătorul mopedului a fost şi el accidentat, însă uşor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite