Sălaj: Alcoolizaţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre şoferi avea o alcoolemie e peste 1 mg/lalcool pur în aerul expirat
Unul dintre şoferi avea o alcoolemie e peste 1 mg/lalcool pur în aerul expirat

Patru şoferi s-au ales în acest weekend cu dosar de cercetare penală după ce au fost surprinşi în trafic conducând autoturismul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Pe lângă amendă, cei trei vor deveni „pietoni” în următoarele trei luni.

Primul, un bărbat în vârstă de 41 ani, din localitatea Creţi, a fost surprins sâmbătă dimineaţa, de poliţişti ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale, în timp ce conducea autoturismul pe strada Simion Bărnuţiu din Zalău, având o alcoolemie de  0,48  mg/l alcool pur în aerul expirat.

 „Un alt tânăr de 20 ani, din comuna  Bălan, a fost identificat în trafic de poliţiştii Postului de Poliţie Ileanda, conducând autoturismul pe raza localităţii Rus, cu alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată refuzând şi recoltarea de probe biologice”, explică Mariana Criste, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.
 

Duminică dimineaţa, în jurul orei 03.00  lucrătorii Posturilor de Poliţie Boghiş şi Nuşfalău, în timpul serviciului de patrulare intercomunală, l-au depistat în trafic pe J.D. de 36 ani din comuna Nuşfalău, în timp ce conducea autoturismul având o îmbibaţie alcoolică de 1,07mg/l,alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Şimleu Silvaniei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva minute mai târziu, un alt tânăr de 23 ani, din  Zalău a fost surprins de agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, conducând autoturismul pe  B-dul Mihai Viteazul din Zalău, având o alcoolemie de  0,53  mg/l alcool pur în aerul expirat.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite