Sală de sport de 3 milioane la Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul Şimleu Silvaniei va beneficia în scurt timp de o sală de sport modernă, a cărei valoare depăşeşte 3 milioane de lei. Lucrările la noua sală vor începe în 28 martie.

Printr-o adresă înaintată Primăriei oraşului Şimleu Silvaniei, Compania Naţională de Investiţii înştiinţează că lucrările la sala de sport vor începe în data de 28 martie 2011.

„Obiectivul de investiţii „Sală de sport cu nivel de practică şcolară competiţională, teren de handbal şi 150 de locuri în tribune” va fi realizat pe strada Nicolae Bălcescu. Valoarea investiţiei este de 3.033.538 lei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Şimleu.

Primarul Septimiu Ţurcaş s-a declarat mulţumit de faptul că tinerii şimleuani vor avea la dispoziţie o infrastructură sportivă modernă: „Cei 5.500 de elevi din Şimleu Silvaniei merită şansa de a practica sportul în condiţii normale. Această investiţie nu este un moft, ea este o nevoie reală a oraşului nostru. Sper ca prin construirea acestei săli de sport, care face posibilă activitatea competiţională sportivă şi care va fi dotată cu 150 de locuri în tribune, să încurajăm mişcarea sportivă în rândul tinerilor. Îmi doresc ca această sală de sport să reprezinte o alternativă reală pentru elevi de petrecere a timpului liber”.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite