Sala Sporturilor din Zalău se pregăteşte de Champions League. Cu 4.500.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4.500.000 de lei. Atât a alocat Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Sălii de Sport din Zalău, care se pregăteşte să găzduiască, pentru al doilea an consecutiv, competiţiile pe care REMAT Zalău, campioana României la volei masculin, le va susţine în Champions League.

Anunţul aprobării investiţiei a fost făcut astăzi de deputatul PDL Lucian Bode, care a dat şi câteva detalii despre ce urmează să se realizeze acolo. Este vorba, în principiu, despre o reabilitare masivă a sălii, începând cu acoperiţul, care va fi schimbat, şi continuând cu termoizolarea şi hidroizolarea clădirii, finisaje interioare şi exterioare complete (ce ţin de tencuieli, pardoseli, tâmplărie). Va fi amenajată chiar şi zona din faţa Săli sporturilor, iar pe terasa acoperişului îşi vor face apariţia 12 panouri solare, care vor asigura prepararea apei calde menajare pentru grupurile sanitare.
„Iată că, după mulţi ani în care cei care au condus Sălajul şi Zalăul şi-au făcut un titlu de glorie din rezultatele echipei de volei masculin şi din cele ale echipei de handbal feminin, reuşim azi să reabilităm această sală a sporturilor. O facem în primul rând pentru publicul extraordinar pe care îl au cele două echipe şi, bineînţeles, pentru rezultatele lor extraordinare”, subliniază Bode. El ne asigură că lucrările se vor încheia în timp util astfel încât ele să nu afecteze evoluţai pe teren propriu a voleibaliştilor de la REMAT în competiţia europeană.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite