S-au stabilit recenzorii pentru recensământul din 20-31 octombrie. Vezi aici dacă esti pe listă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Zalău a definitivat lista recenzorilor care vor coleca şi vor centraliza datele în cadrul recensământului naţional ce va avea loc în perioada 20 - 31 octombrie. Au fost aleşi, pentru Zalău, 39 de recenzori şefi şi 276 de recenzori, care vor primi câte 50 de lei pentru fiecare zi lucrată.

VEZI AICI LISTA

Fiecare din cei 276 de recenzori va avea o "normă" de 100 de locuinţe, din care vor trebui să culeagă date corecte, altfel riscă amenzi cuprinse între 1.500 şi 4.500 de lei. Amenzi şi mai mari riscă cei care refuză să răspundă la întrebările recenzorilor, aceştia putând să fie obligaţi să scoată din buznar până la 5.000 de lei. Recenzorii vor fi plătiţi cu câte 50 de lei pe zi, penru 15 zile lucrătoare.

La fiecare şapte recenzori va fi câte un recenzor şef. Acesta va colecta datele de la oamenii săi, muncă pentru care va fi plătit tot cu 50 de lei pe zi, însă timp de 18 zile.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii,recenzorii selectaţi vor fi convocaţi telefonic pentru instruiri de către Comisia municipală de recensământ constituită la nivelul Primăriei municipiului Zalău.

Citeşte şi Începe recensământul populaţiei. Află aici ce amenzi rişti dacă nu răspunzi la chestionar

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite