S-au încheiat olimpiadele judeţene. Vezi cine ne reprezintă la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute s-a desfăşurat în mai multe centre din de examinare din Zalău faza judeţeană a olimpiadelor de infromatică, istorie, geografie, biologie şi religie. Elevii de pe primele locuri vor merge la naţională.

Potrivit inspectorului şcolar general Ioan Abrudan, la informatică s-au calificat pentru naţională trei din cei 44 de elevi de liceu participanţi. Alţi 12 (primii trei de la fiecare clasă), vor reprezenta judeţul la Concursul interjudeţean "Grigore Moisil", ce se va desfăşura la Târgu Mureş în perioada 1 - 3 aprilie.
La istorie au participat 85 de elevi din clasele V-XII din judeţ, dintre care nouă vor participa la etapa naţională.

La Geografie, 91 de elevi din clasele VIII-XII şi-au disputat cele cinci locuri la naţională, iar la biologie nu mai puţin de 142 de elevi (clasele a VII-a şi IX - XII) s-au luptat tot pentru numai cinci locuri.

La religie au concurat 330 de copii, 255 la religie ortodoxă, 45 la reformată şi 30 la greco-catolică. De mers mai departe, la naţională, vor merge zece la ortodoxă (şase din învăţământul de masă şi patru de la Liceul Ortodox), patru la reformată şi patru la greco-catolică.

Vezi AICI rezultatele complete.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite