S-au distrat şi au donat. Peste o mie de cărţi adunate de copii la spectacolul „Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare copil a donat câte o carte
Fiecare copil a donat câte o carte

Eveniment 2 în 1 joi la Zalău. Pe de-o parte, aproximativ 700 de copii s-au distrat copios în cadrul unui spectacol interactiv prezentat în premieră la Zalău de trupa Zurli, iar pe de altă parte, fiecare dintre ei a donat câte o carte, cele peste o mie de volume adunate constituindu-se în minibiblioteci pentru tot atâtea grădiniţe din judeţ.

Spectacolul „Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dă-o mai departe ” a fost organizat de Andreea Paul şi este primul de acest fel dintr-o campanie mai amplă, ce continuă zilele acestea şi în alte oraşe din ţară. De altfel, chiar astăzi are loc la Baia Mare, de la ora 18.00, un eveniment similar,  mâine la Satu Mare, de la 11.00, şi la Oradea, la 18.00, iar duminică va fi la Cluj, la ora 18.00.

Fiecare copil a adus câte o carte

Scopul campaniei este de a-i învăţa pe copii să fie generoşi cu ceilalţi, dar şi de a le oferi celor mici un spectacol savuros, în care au ocazia să cânte şi să facă animaţie alături de membrii trupeu Zurli. La spectacoluld e la Zalău de ieri aproximativ 700 de copii din Zalău şi nu numai s-au distrat timp de-o oră şi jumătate cu actorii bucueşeni, fără a neglija, însă, scopul caritabil al campaniei. Ei au adus fiecare câte o carte de poveşti sau de colarat, la efortul lor adăugându-se, potrivit Andreei Paul, şi sprijinul unor "parteneri cu suflet: IMDD, HHC, Dinu Iancu Sălăjanu, Peter Imre, Ioana Grindean, Bogdan Ilea, Lia Stanca, Ioan Abrudan şi Organizaţia de Femei a PDL".



De rezultatul acestei campanii la Zalău vor beneficia 13 grădiniţe sălăjene care au primit, astfel, prima lor mini-bibliotecă. Şase sunt din Zalău, două din Jibou, două din Şimleu Silvaniei şi câte una din Hereclean şi Bobota.

Fiecare copil a donat câte o carte
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite