S-au ales reprezentanţii Consiliului Local în adunările generale ale acţionarilor. Vezi rezultatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima şedinţă de consiliu local de la constituire
Prima şedinţă de consiliu local de la constituire

Consilierii locali din Zalău s-au reunit azi în prima şedinţă ordinară după constituire. Şedinţa a avut pe ordinea de zi şi desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în Adunarea Generală a Acţionarilor la societăţile din subordine.

Ceea ce părea la început o simplă formalitate, s-a dovedit a fi un motiv de dispută chiar în interiorul alianţei dintre PSD şi PNL. Disputa a avut la bază faptul că propunerea PSD pentru unul dintre cele cinci locuri în AGA de la Transurbis, viceprimarul Daniela Coţa, nu a primit voturile tuturor colegilor săi din USL. Mai exact, faţă de cele 11 voturi câte ar fi trebuit să le primească de la colegii săi, a primit doar nouă, "tradarea" fiind atribuită consilierilor PNL. Daniela Coţa a prins, până la urmă, un loc în AGA, însă a fost nevoie de încă o votare. Alături de ea, din AGA de la Transurbis vor mai face parte, ca reprezentanţi ai Consiliului Local, celălalt viceprimar - Fazakas Nicolae (fost angajat Transurbis), Rodica Pop Seling, Ioan Valentin Hosu şi Monica Băgărean.


La Uzina Electrică, din AGA vor face parte Daniel Rusu, Dana Crişan, Rodica Mureşan, Daniela Coţa şi Bogdan Szolt, iar la Citadin, Raul Dragoş, Eugen Pop, Lakatos Alexandru, Teodor Bălăjel şi Daniela Coţa.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite