S-au afişat rezultatele concursului pentru profesorii care vor să ocupe funcţii de conducere. Vezi aici lista

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contestaţiile se depun la secretariatul Inspectoratului Şcolar
Contestaţiile se depun la secretariatul Inspectoratului Şcolar

Inspectoratul Şcolar a afişat lista cu punctajele obţinute de profesorii din Sălaj înscrişi în cea de-a doua etapă de selecţie pentru Corpului Naţional al Experţilor în Management Educaţional. Apartenenţa la acest corp este, de anul acesta, condiţie obligatorie pentru înscrierea la concursurile de ocupare a unor funcţii de conducere în învăţământ.

Inspectoratul Şcolar a afişat rezultatele evaluării portofoliilor celor 51 de profesori sălăjeni admişi după etapa de înscriere online. Dintre aceştia, au promovat 42, adică cei care au întrunit un punctaj minim de 70 de puncte din 100 posibile.

Doar trei candidaţi au promovat cu punctaj maxim. Este vorba despre fostul inspector de matematică Ioan Jecan, în prezent profesor la Colegiul Naţional "Silvania" Zalău, profesoara Ana Onaci, de la Liceul de Artă "Ioan Sima" Zalău, şi profesorul Avram Ungur, de la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" din Şimleu Silvaniei.

Printre candidaţii admişi se numără şi unii care au fost respinşi în prima etapă, derulată în perioada martie - aprilie. Este şi cazul Iuliei Puie, directorul Creşei "Voinicel" din Zalău, cre a promovat acum cu 95 de puncte.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ

Cei nouă candidaţi care nu au întrunit punctajul minim necesar pot depune contestaţii începând de astăzi, 13 iulie, până joi, 19 iulie. Contestaţiile se depun la secretariatul Inspectoratului Şcolar, zilnic între orele 9.00 şi 15.00.

Reamintim că în prima etapă de selecţie, finalizată în aprilie, au fost admişi în Corpul Experţilor în Management Educaţionale 194 de profesori.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite