S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident la o zi după ce a rămas fără permis din cauza alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatului îi fusese suspendat permisul în urmă cu o zi tocmai din cauza alcoolului
Bărbatului îi fusese suspendat permisul în urmă cu o zi tocmai din cauza alcoolului

Este isprava unui bărbat de 52 de ani din Jibou, Ioan U., autor al unui accident produs în weekend pe strada Stadionului din oraşul de pe Someş.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii rutieri din Jibou au fost sesizaţi sâmbătă seara că pe strada Stadionului din localitate a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului, poliţiştii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme, ambii şoferii fiind testaţi cu aparatul alcooltest.  Rezultatul a evidenţiat că Ioan U., 52 ani, din Jibou, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o îmbibaţie alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, oamenii legii au constatat că dreptul de a conduce îi fusese suspendat şi nu avea permisul asupra lui, întrucât îi fusese reţinut cu o zi înainte, tot pentru consum de alcool la volan.

În cauză poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis pe drumurile publice.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite