S-a schimbat Prefectul în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Goron (foto dreapta), elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Silvania, din Zalău, a fost astăzi “Prefect pentru o zi”, în cadrul campaniei cu acelaşi nume derulate de Instituţia Prefectului Sălaj. Alexandru susţine căâşi doreşte o carieră în administraţie.

Alexandru a luat parte la activităţile cotidiene din cadrul Prefecturii, a participat la întâlnire cu ONG-urile şi la o conferinţă de presă.

Campania “Prefect pentru o zi”  organizată de Instituţia Prefectului şi Inspectoratul Şcolar a început în luna noiembrie 2010  şi se va termina în mai 2011, iar aţi trei elevi vor ocupa pentru o zi funcţia de prefect.

“Campania „Prefect pentru o zi” reprezintă o ocazie excelentă care ar putea să îmi lărgească perspectivele, mai ales pentru că sunt în clasa a XII-a şi doresc să mă orientez spre o facultate ce are ca scop formarea de funcţionari şi specialişti în domeniul administraţiei publice. Visul meu e să lucrez în cadrul Ministerului de Interne sau cel al Mediului”, spune Alexandru.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite