S-a publicat ierarhia pentru admitere a absolvenţilor de clasa a VIII-a din Sălaj. Şcoala "Mihai Eminescu", locul I în topul celor mai mari medii. Vezi lista completă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci absolvenţi de clasa a VIII-a au media de admitere 10. Trei dintre ei sunt de la Şcoala "Mihai Eminescu", unul este din Zimbor, iar unul de la Şcoala "Simion Bărnuţiu".

Inspectoratul Şcolar a publicat în urmă cu câteva momente ierahia absolvenţilor de clasa a VIII-a din judeţ în funcţie de media de admitere. Această ierarhie este importanta pentru absolvenţi pentru că le permite să-şi evalueze şansele pentru un anumit liceu în funcţie de potenţailii contracandidaţi.

Şcoala "Mihai Eminescu", locul I în topul şcolilor cu cele mai mari medii

Cele mai bune medii de admitere sunt în acest an la Şcoala "Mihai Eminescu" din Zalău, unde sunt trei absolvenţi care intră la admitere cu media 10, ei având numai note maxime atât la Evaluarea naţională, cât şi în clasele V-VIII (media de admitere se calculează ca şi medie aritmetică între media claselor V-VIII şi media de la Evaluarea Naţională). Este vorba despre Margin Răzvan, Andreea Mirişan şi Stanca Pop.

Tot cu media 10 vor participa la repartizarea computerizată pe locurile de la liceu şi Maria Inovan, absolventă a Şcolii Zimbor, dar şi Sergiu Puşcaş, de la Şcoala "Simion Bărnuţiu" Zalău.

În ceea ce priveşte şcolile din top, locul 2 este ocupat de Şcoala "Gheorghe Lazăr", cu trei absolvenţi în primii 20 ai judeţului, iar pe 3 este Şcoala "Porolissum", cu doi.

Vezi AICI lista.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite