S-a prelungit termenul pentru a cere ajutor de urgenţă. Vezi cine poate solicita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Zalău a decis să prelungească termenul până la care zălăuanii care nu au cu ce se încălzi iarna aceasta pot solicita un ajutor de urgenţă pentru montarea unor convectoare sau centrale termice.

Vizaţi de această măsură socială sunt zălăuanii care, din această toamnă, au fost debranşaţi de la sistemul centralizat de încălzire, fie din cauză că erau rău-platnici şi aveau restanţe mari la plata facturii, fie pentru că erau singurii sau printre puţinii din zonă conectaţi la acest sistem, iar furnizarea căldurii presupunea prea multe pierderi pentru Uzina Electrică, producătorul şi distribuitorul agentului termic. Pentru ca aceştia să nu rămână în frig iarna aceasta, Primăria Zalău a decis să acorde, cu titlu de ajutor de urgenţă, o sumă ce poate merge până la 2.000 de lei, sumă destinată achiziţionării unui convector sau a unei centrale termice. Beneficiarii vor primi banii pe baza facturii care să demonstreze că au cumpărat acel convector sau centrală.


Termenul iniţial de preluare a cererilor pentru acordarea acestui ajutor de urgenţă expira astăzi, 31 octombrie, însă primăria a decis să prelungească acest termen cu încă o săptămână, adică până marţi, 6 noiembrie. Cererile se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitarp, din Piaţa Iuliu Maniu - Clădirea Transilvania.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite