S-a dus cu sicriul în faţa Tribunalului Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un zălăuan, cunoscut pentru desele sale proteste făcute în faţa principalelor instituţii publice din oraş, a protestat în această dimineaţă la Tribunalul Sălaj, supărat că nu a primit avizul psihologic la un control de medicina muncii.

Zălăuanul, pe numele său Zaharie Andreică, şi-a început şirul protestelor în umră cu mai mulţi ani, după ce a fost disponibilizat de la Transurbis, societatea de trasport în comun de oraş, acolo unde acesta lucrase ca şofer. S-a considerat nedreptăţit şi şi-a strigat supărarea, zile la rând, într-o portavoce, fie în faţa Primăriei Zalău, fie în faţa Prefecturii, acuzând pe toată lumea de corupţie.


De această dată, supărarea protestatarului „de serviciu“ s-a îndreptat înspre magistraţi, pe care îi consideră „complicii“ clinicii care i-a refuzat avizul de medicina muncii.


Protestul său, paşnic de altfel, a fost supravegheat de un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, care i-a aplicat şi o amendă, pentru injuriile aduse judecătorilor Tribunalului Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite