“Rutieriştii” sălăjeni au strâns aproape 120.000 de lei din amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Aproape  1000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 119.800 lei,  au împărţit poliţiştii  Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în această săptămână.

Aproape 120.000 de lei valorează amenzile date de rutieriştii sălăjeni în ultima săptămână. “60 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional pentru că au traversat ori s-au deplasat neregulamentar pe drumul public, 80 persoane au fost depistate în timp ce se deplasau pe biciclete sau mopede neechipate corespunzător, 12 persoane care conduceau căruţe, fără ca acestea să fie echipate corespunzător şi 834 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite abateri, 418 conducând autovehicule cu viteză peste limita legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.
 
Pe lângă amenda primită 27 de şoferi au rămas şi fără permisul de conducere, şapte dintre ei fiind prinşi băuţi la volan.

“De asemenea au fost reţinute şi 20 certificate de înmatriculare pentru conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice, inspecţie tehnică periodică expirată sau lipsa poliţei de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite