Scapi de gunoaie şi câştigi! Roboţi de bucătărie, hote şi boilere electrice la tombola RoRec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru aparatele voluminoase zălăuanii pot solicita, gratuit, un mijloc de transport
Pentru aparatele voluminoase zălăuanii pot solicita, gratuit, un mijloc de transport

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează sâmbătă, 30 iunie, la Zalău, cea de-a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din acest an.

Acţiunea are loc în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” şi începe sâmbătă, 30 iunie, la ora 10.00, când  se vor deschide puncte provizorii de colectare, ce vor funcţiona până la ora 17.00, în următoarele locaţii:

1.    Piaţa Agroalimentară Dumbrava Nord
2.    Cartier Porolissum (lângă benzinaria Petrom)
3.    Cartier Brădet (magazin Codiflor)
4.    Cartier Dumbrava (benzinăria Inserco)
5.    Ortelec - Strada Moigradului, lângă şcoală

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a echipamentelor electrice sau electronice grele sau voluminoase, se poate apela numarul de telefon 0748.910.190.

Pentru a-i stimula pe zălăuani să-şi arunce aparatele stricate din locuinţe, RoRec, împreună cu partenerul Philips, organizează o tombolă. La tombolă participă toţi cei care vor duce la punctele de colectare un astfel de aparat, în schimbul lui urmând să primească un talon de participare. Tragerea la sorţi a taloanelor câştigătoare va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 18.30, la Primăria Zalău Premii puse în joc sunt: 10 roboţi de bucătărie, cinci hote şi cinci boilere electrice cu capacitatea de 30 litri.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite