Rezultate finale BAC 2011: Află aici notele după contestaţii din judeţul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar a primit în urmă cu câteva momente notele finale de la examenul de bacaalureat, rezultate în urma recorectării celor 77 de lucrări vizate de contestaţiile depuse de candidaţii nemulţumiţi. Listele cu notele finale vor fi afişate în centrele de examen în jurul orei 12.00.

Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar general Ioan Abrudan, din cele 77 de contestaţii depuse, centrul de recorectare - care pentru Sălaj a fost la Alba Iulia - a admis dour 22. Dintre cele 22 de contestaţii admise, doar şapte au dus la măriri de note, restul de 15 având efect contrar celui aşteptat de contestatari, lăsându-se cu diminuări. Şi vorbim de diminuări substanţiale, aici înregistrându-se şi cea mai mare diferenţă dintre nota iniţială şi cea după recorectare. Este cazul unui candidat care a avut iniţial la matematică nota 5, iar după contestaţie lucrarea sa a fost notată cu 3,20, adică mai puţin cu 1,80 puncte.

Listele cu notele finale vor fi afişate în centrele de examen n jurul orei 12.00, susţin reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Vezi AICI rezultatele.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite