UPDATE Rezultate Bacalaureat 2011 Zalău. S-au afişat notele. Rezultatele sunt dezastruoase: jumătate din candidaţi au picat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2011 au fost afişate în urmă cu câteva momente în liceele din Zalău şi din judeţ. Din primele informaţii rezultă că niciunul dintre candidaţi nu are media 10. Mai mult, doar jumătate din ei au promovat examenul.

Rezultatele de la Bacalaureatul 2011 din Zalău şi din Sălaj au fost afişate în şcoli şi pot fi văzute AICI. Din datele primite de la inspectorul şcolar general Ioan Abrudan, niciunul dintre candidaţii din Sălaj nu a promovat examenul cu 10. Mai mult, promovabilitatea la acest examen este foarte slabă, doar 58,6 la sută dintre candidaţi reuşind să obţină minim 5 la fiecare probă şi o medie de cel puţin 6, necesare promovării. Este o promovabilitate mai slabă cu 20 de procente faţă de anii trecuţi. Anul trecut, spre exemplu, au promovat peste 79 la sută dintre candidaţi, nouă dintre ei chiar cu media 10.

De vină pentru situaţia de anul acesta este subiectul al III-lea de la proba scrisă la limba şi literatura română - crede inspectorul şcolar general. "Nu că nu a fost din programă, dar i-a încurcat pe foarte mulţi dintre copii. În special pe cei care nu au citit cu atenţie şi până la capăt cerinţele", precizează el.

Vezi aici lista cu notele de la bacalaureat in Sălaj

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite