Reparaţii în parcurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a început o campanie de reparare a parcurilor şi locurilor de joacă pentru copiii din zalău. Timp de două săptămâni, angajaţii Direcţiei Generale de Administrare a Domeniul Public (DGAPD) din subordinea Primăriei  Zalău, au efectuat lucrări de reparaţii în mai multe spaţii de joacă din cartiere.

Angajaţii de la administrarea domeniului public au vopsit leagănele din spaţiile de joacă pentru copii şi au reaparat băncile din parcuri. Opt din cele 21 din municipiu au beneficiat de unele reparaţii, potrivit diorectorului Aurel Bican. Vizate au fost  parcuri şi locuri de joacă din zona centrală. „S-au efectuat lucrări de reparaţie, întreţinere şi igienizare la spaţiile de joacă, de pe strada Corneliu Coposu, de pe strada Crişan, de pe strada Tudor Vladimirescu, de pe strada Pietriş, de pe strada Ion Nechita, cartierul Dumbrava Nord, de pe strada Fabricii. Valoarea acestor lucrări este de 3.200 de lei”, a explicat Aurel Bican.

Urmează Parcul Central

Unii zălăuanii apreciaă efortul depus de primărie, deşi sunt scepticică reparaţiile făcute vor ţine mult şi că va fi păstrată curăţenia în spaţiile de joacă. Astfel de lucrări de întreţinere şi reparare a spaţiilor de joacăvor avea loc şi în parcul Central şi alte parcuridinoraş până la data de 1 septembrie.     

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite