Remat a ajuns în semnifinala Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remat este campioana en-titre la volei masculin
Remat este campioana en-titre la volei masculin

Campioana României la volei masculin, Remat Zalău, a învins ieri formaţia U Cluj, în sferturile Cupei României, şi joacă la această oră prima semifinală a zilei, cu Dinamo Bucureşti.

UPDATE: Rematul a pierdut semifinala în faţa dinamoviştilor, după un meci extrem de disputat. Zălăuanii au cedat greu primul set, care s-a încheiat abia la scorul de 31-29. Setul 2 a fost câştigat tot de Dinamo, cu 28-26, zălăuanii reuşind să se impună abia în cel de-al treilea act, scor 23-25. Setul 4 s-a încheiat la 26-24 în favoarea sportivilor din capitală.

Voleibaliştii de la Remat Zalău s-au calificat în semifinalele Cupei României la volei, competiţie găzduită zilele acestea de municipiul Baia Mare. Ei au intrat direct în faza sferturilor de finală, unde au întâlnit ieri formaţia Universitatea Cluj, pe care au învins-o cu 3:0 (25-22, 25-17 şi 25-18 pe seturi). Sportivii din Zalău joacă la această oră în prima semifinală a zilei, în care luptă împotriva lui Dinamo, echipă ce a eliminat în sferturi formaţia gazdă, Ştiinţa Explorări Baia Mare. Dacă trece şi de Dinamo, Remat va juca mâine finala cu câştigătoarea din cea de-a doua semifinală, ce are loc astăzi de la ora 16.00: Unirea Dej - Tomis Constanţa.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite