Remat Zalău a pierdut al doilea meci în Liga Campionilor la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioană a României la volei, echipa masculină Remat Zalău a pierdut (0:3) ieri, în Sala "Lascăr Pană" din Baia Mare, în faţa lui Zenit Kazan (Rusia). A fost cea de-a doua partidă disputată de sălăjeni în grupa B a Ligii Campionilor.

Gruparea transilvană a dat o replică puternică în primul set campioanei Europei din 2008, conducând cu 13-12, 18-16 şi 21-18, însă a cedat cu 22-25, Zenit revenind puternic în final. Actul următor a fost dominat de la un capăt la altul de oaspeţi (16-25), iar în cel de-al treilea, Remat a revenit în luptă, mai ales în final, 20-19 şi 22-21, dar nu a avut forţa de a întoarce rezultatul final.

În următoarele partide din grupa B, Remat Zalău va juca cu VfB Friedrichshafen (în deplasare, în 14 decembrie şi pe teren propriu, în 21 decembrie), cu Zenit Kazan (în deplasare, 11 ianuarie) şi cu Euphony Asse-Lennik (pe teren propriu, 18 ianuarie). În meciul de debut, disputat în deplasare, săptămâna trecută, Remat Zalău a pierdut (2:3) cu formaţia belgiană Euphony Asse-Lennik.

Primele două clasate în fiecare din cele şase grupe se vor califica în Play-off-ul de 12 echipe, iar cele mai bune patru formaţii de pe locurile trei vor juca în continuare în Cupa CEV.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite