Remat Invest are restanţe la CS Remat Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Coţa a prezentat situaţia bugetului CS Remat Zalău
Daniela Coţa a prezentat situaţia bugetului CS Remat Zalău

Viceprimarul consideră că ar fi păcat ca Remat Invest să se retragă din acţionariatul clublului, dar şi că este la fel de importantă colaborarea dintre acţionari.

În calitate de viceprimar şi membru al comisiei de sănătate, învăţământ, sport, cultură, Coţa a dorit să îţi expună punctul de vedere faţă de „problemele ivite în sânul echipei de volei în ultimele două săptămâni“. În opinia sa, sportivilor nu li s-a asigurat confortul psihic şi, uneori, nici cel fizic.

„Nu ne-am fi permis să pierdem câţiva dintre jucători, n-ar fi fost deloc comod şi total nepotrivit înaintea debutului în Champions League“, a precizat viceprimarul.

Coţa a prezentat situaţia CS Remat Zalău din punctul de vedere al bugetului, subliniind că în anul 2009 acţionarul majoritar Remat Invest a înregistrat o restanţă în ceea ce priveşte cotizaţia de 613.175 de lei. Conform angajamentelor, Remat Invest ar fi trebuit să vireze peste un milion de lei.

„La 31 decembrie 2009, clubul înregistra datorii totale către furnizori, salarii, asigurări sociale, impozit pe salarii, creditori diverşi în sumă de 413.645 de lei“, a adăugat viceprimarul. În ceea ce priveşte anul 2010, când Consiliul Local Zalău a devenit acţionarul majoritar, cotizaţiile au fost depuse „în grafic“.

„Ar fi păcat ca Remat Invest să se retragă din acţionariatul clubului, însă decizia le aparţine şi fiecare acţionar îşi face propriile calcule în ceea ce priveşte posibilitatea sa de a investi într-un club sportiv“, a mai spus viceprimarul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite