Reduceri consistente la transport, bilete de vacanţă şi îmbrăcăminte. Află aici cum poţi beneficia şi tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
150 de tineri sălăjeni benficiază de reduceri
150 de tineri sălăjeni benficiază de reduceri

Tinerii  din raza judeţului, cu vârsta de  până în 26 de ani, pot beneficia de reduceri consistente, de până în 70 la sută, la transport internaţional, excursii,  intrări în cluburi şi discoteci, vacanţe în ţară şi străinătate. Condiţia  este ca aceştia să fie posesori ai cardului Euro 26.

Pentru a intra în posesia unui astfel de card de reduceri, tinerii sălăjeni trebuie să se adreseze Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJTS) Sălaj. „Tinerii cu vârsta de până în 26 de ani, care  urmează o formă de învăţământ, atât elevi cât şi studenţi,  care vor să beneficieze de aceste reduceri oferite prin intermediului cardului Euro 26, trebuie să se adreseze instituţiei noastre. În momentul depuneri cererii, cei în cauză trebuie să aibă la ei o fotografie, actul de identitate şi o adeverinţă a actelor de studiu princare se atestă forma de învăţământ pe care o urmează. În baza acestor acte se va elibera cardul Euro 26”, a  precizat Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJTS Sălaj.


Prin acest card  sunt valabile aproximativ 1.000 de reduceri în: cultură – tinerii vor beneficia de o reducere de 50 la sută în toată reţeaua de muzee  şi expoziţii din ţară, transport internaţional, bilete de vacanţă şi excursii, discoteci, cluburi, activităţi sportive şi altele. Tot  prin acest card, se acordă reduceri la călătorii, vacanţe, cazare şi achiziţionarea de îmbrăcăminte din diferite magazine. Euro 26 mai include servicii de asigurări, membership, bancare, de informare şi consiliere în anumite domenii de activitate. Toate reducerile şi detaliile sunt disponibile pe site-ul www.euro26.org.
În acest  an, 150 de tineri din raza judeţului au solicitat  instituţiei abilitate eliberarea cardului Euro 26. „Din cele 490 de carduri primite  de instituţia noastră, aproximativ 150 au fost eliberate.  Cei care doresc acest card de reduceri se pot adresa la sediul DJTS Sălaj”, a precizat Fărcaş.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite