Record în Sălaj: patru infracţiuni pe secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în apropiere de Someş Odorhei
Accidentul a avut loc în apropiere de Someş Odorhei

Un şofer din Jibou a reuşit să comită patru infracţiuni în acelaşi timp: s-a urcat la volan beat şi fără a avea permis şi a intrat din spate într-o maşină ce rula în faţa sa. Pentru ca treaba să fie completă, a şi fugit de la locul accidentului. El este cercetat acum penal pentru patru infracţiuni.

Întâmplarea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute între localităţile Jibou şi Someş Odorhei. Protagonistul -  Dan M., de 40 ani, din Jibou. Potrivit poliţiştilor, jibouanul s-a urcat la volan deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu avea permis şi a intrat în coliziune „faţă - spate” cu autoturismul care circula regulamentar în faţa sa, condus de S. Mircea, de 25 ani, din Jibou, după care şi-a continuat drumul încă 500 metri, ieşind în afara părţii carosabile. În urma coliziunii dintre autovehicule a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto Dan M. şi a pasagerului din dreapta faţă din autoturismul lovit de el, o tânără de 20 de ani din Jibou.

Victimele au primit îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Jibou, fără a necesita internarea. Şoferul vinovat a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Faţă de acesta, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

 

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite