RFV Zalău începe colaborararea cu băncile. Vezi aici unde îţi poţi plăti facturile la încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RFV Distriterm aduce la cunoștința populației că dorește să introducă în viitorul apropiat mai multe opțiuni de plată a facturilor. Zălăuanii care primesc căldura în sistem centralizat vor putea să-şi plătească facturile şi la bănci.

„În baza acordului pe care societatea noastră l-a încheiat cu banca BCR, consumatorii au deja posibilitatea de a-și plăti fără comision facturile la bancă, comisionul perceput pentru tranzacție urmând a fi achitat de către RFV”, se arată într-un comunicat de presă al furnizorului de energie termică în sistem centralizat.

În viitorul apropiat, RFV Zalău, îşi doreşte  să extindă gama posibilităților de plăți bancare, deocamdată limitate, cu scopul de a facilita achitarea facturilor la utilități sau alte servicii în condiții mult mai avantajoase și mai comode decât până acum, printre altele prin intermediul serviciilor oferite de către Banca OTP România.

„Printre planurile noastre figurează elaborarea unor soluții care nu necesită numerar, cum ar fi plata facturii online, dar vom avea grijă și de clienții noștri care optează pentru plățile în numerar, beneficiind și ei de condiții de achitare mai comode”, se mai precizează în comunicatul RFV.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite