REMAT Zalău merge în finală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voleibaliştii de la REMAT Zalău s-au calificat în urmă cu puţine momente în finala Campionatului Naţional de Volei - Divizia A1 masculin, după ce a învins acasă, şi în cel de-al doilea meci din Sala Sporturilor din oraş, formaţia bucureşteană Dinamo. Ei vor juca finala în compania echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Cel de-al doilea meci de la Zalău din play-off-ul Campionatului Naţional de Volei - Divizia A1 masculin s-a încheiat cu victoria categorică a REMAT-ului, rezultat la seturi: 3:0 (25 - 19, 25 - 23, 25 - 18). Asta după ce ieri REMAT-ul a câştigat şi primul meci acasă împotriva dinamoviştilor. Cu un meci pierdut şi unul câştigat săptămâna trecută la Bucureşti, scorul între cele două echipe, ocupante înainte de play-off a locurilor 2 şi 3, a ajuns la 3:1, ceea ce califică automat formaţia zălăuană în finală, fără a fi nevoie de meciul cu numărul cinci.

REMAT va juca finala la începutul lunii mai împotriva echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare, care a trecut tot cu 3:1 de Tomis Constanţa, locul 1 în clasament înainte de play-off.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite