REMAT Zalău are nevoie de o minune ca să-i învingă pe nemţii de la Friedrichshafen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 19.00, Sala Sporturilor din Zalău va găzdui confruntarea dintre formaţia Remat Zalău şi campioana Germaniei VfB Friedrichshafen, meci contând în cadrul Grupei D a Champions League. Andras Geiger, jucător al REMATULUI,  spune că voleibaliştii din Zalău au nevoie de o minune pentru a spera la victorie.  

Antrenorul principal al echipei oaspete, Stelian Moculescu este încrezător în şansele ambelor formaţii şi a admis că: "Fiecare echipă vrea să câştige. Nu avem voie să subestimăm adversarul, Remat Zalău, care are jucători tineri şi ambiţioşi. Sperăm că noi vom pune în evidenţă punctele tari ale jocului nostru, serviciul şi blocajul".

Pe de altă parte, căpitanul formaţiei gazdă, Andras Geiger, fost jucător al Friedrichshafen, a declarat: "Fiecare aşteaptă o minune, dar să nu uităm că jucăm în grupa cea mai grea din Champions League şi avem în faţa noastră o formaţie favorită. Noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Ei au nevoie de o victorie, iar noi, avem nevoie să învăţăm să urcăm treptele campionatului CEV. Aştept ca fiecare coleg din echipă să depună maximul de efort şi concentrare, pentru ca cei care vor fi în sală să se bucure de un adevărat spectacol".

 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite