Protest întârziat: zălăuanii vor să se revolte tocmai în ziua în care Arafat s-a înţeles cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au ratat timp de patru zile la rând startul protestelor, zălăuanii ar putea să protesteze astăzi, în cadrul unei mişcări organizate pe o reţea de socializare.

De la ora 20.00 este programat pe platoul din faţa Instituţiei Prefectului un miting de protest după modelul celor desfăşurate în întreaga ţară în ultimele cinci zile. Provocarea la protest a fost lansată pe facebook şi vine în condiţiile în care Sălajul este singurul judeţ din zonă în care nu au avut loc proteste în această perioadă. De altfel, chiar şi la nivel naţional numărul judeţelor fără proteste a fost extrem de mic - doar patru - din acelaşi "club" cu Sălajul mai făcând parte doar Harghita, Covasna şi Gorjul.

Protestul anunţat vine tocmai în ziua în care cel pentru care au pornit aceste proteste, medicul Raed Arafat s-a... înţeles cu Băsescu şi a acceptat să-şi reia funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

"Acum câteva zile mi-am dat demisia dintr-un motiv clar şi am zis de atunci să discut clar despre legea sănătăţii. Am zis încă de atunci că o să mă întorc în orice moment, pentru că rămân un om tehnic. Motivul pentru care am plecat nu mai este, a fost retrasă legea. Este normal ca în urma unei discuţii care a fost astăzi la invitaţia domnului preşedinte Traian Băsescu am acceptat să revin la aceaşi funcţie pe care am avut-o până acum.Persoanal pot să spun că am fost şocat de susţinerea populaţiei şi de încrederea pe care o are în doctorulu Arafat", a declarat medicul azi, într-o conferinţă de presă, potrivit adevarul.ro.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite