Promisiune: USL prezintă lista directorilor din deconcentrate care au făcut campanie electorală pentru partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Co-preşedintele USL Sălaj, Tiberiu Marc, promite că luni, 11 iunie, imediat după alegeri, va prezenta lista tuturor directorilor de deconcentrate din judeţ, membri PDL sau UDMR, care au făcut campanie electorală pentru partidele ai căror membri sunt.

"Mai sunt câteva zile, pentru că am semnale că vor fi pezenţi chiar şi în ziua alegerilor", şi-a argumentat Tiberiu Marc aşteptarea până luni. ""N-aş vrea să vin cu o listă incompletă", a spus el, ironic. Marc susţine unii dintre directori au chiar normă de voturi în judeţ.

De cealaltă parte, reprezentanţi ai PDL spun că membrii partidului nu au făcut campanie mai mult decât funcţionarii publici din USL şi spun că ar putea veni şi ei, după alegeri, cu exemple concrete.

Reamintim că Tiberiu Marc a lansat, la începutul lunii mai, după venirea USL la guvernar, un avertisment pentru şefii de deconcentrate din judeţ, despre care a spus că are informaţii că începuseră deja, pe faţă, campania electorală în favoarea partidelor care îi suţin, bazându-se pe logistica şi pe angajaţii instituţiilor din subordine.

"În acest moment, un director a colindat deja trei primării în scop electoral precis. Nu vă spun acum cine este dar vă voi da săptămâna viitoare lista tuturor directorilor care fac asta", declara atunci, într-o conferinţă de presă, Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj şi copreşedinte al USL Sălaj.  "Acceptăm, în acest moment, că cei care ocupă funcţii de conducere sunt funcţionari publici, neutri din punct de vedere politic şi neutri din punctul de vedere al gesturilor politice  şi electorale. Dar vreau să le transmit că suntem atenţi la ceea ce fac şi le transmit prieteneşte că nu intenţionăm să-i schimbăm, dar îşi pot păstra posturile numai dacă respectă regulile jocului, şi anume de a nu face campanie electorală cu logistica şi cu angajaţii instituţiilor pe care le conduc", a spus atunci Marc.



Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite